Vers bereid Gratis persoonlijk bezorgd 24 uur koelgarantie

De ingrediënten van onze hapjes

Mevrouw Kortekaas streeft ernaar om de informatie over haar hapjes en ingrediënten zo volledig mogelijk te tonen.
De allergenen informatie per hapje, is gebaseerd op een standaard productsamenstelling.
Wijzigingen in een productsamenstelling, kunnen wijzigingen in de allergenen samenstelling veroorzaken.

Allergenen

Allergenen zijn eiwitten die allergische reacties kunnen opwekken. Allergenen kunnen aanwezig zijn in de bepaalde ingrediënten.

Van de onderstaande 14 ingrediënten, die een allergische reactie kunnen veroorzaken, geeft Mevrouw Kortekaas aan of ze voorkomen in een hapje.

Kruisbesmetting en sporen

Mevrouw Kortekaas bereidt haar gerechten met grootste zorg, maar kan niet garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt. Dit mede doordat Mevrouw Kortekaas werkt met leveranciers en er bepaalde gegevens afkomstig zijn uit de door deze leveranciers versterkte informatie.

Mevrouw Kortekaas is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de door haar leveranciers opgegeven gegevens of informatie afkomstig van de andere externe bronnen.

Een hapje kan sporen van een allergeen bevatten en is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.

Ontwerp & Design

Na een lange zoektocht en uitvoerig testen en onderzoeken, heeft Mevrouw Kortekaas een custom-made hapjesbox ontwikkeld. In deze hapjesbox blijven de hapjes 24 uur vers en koel, door gebruik van sterk isolatiemateriaal en goede koelelementen.

De manier waarop we met de bezorging van onze hapjesboxen omgaan, maakt ook zeker een verschil!
We bezorgen de hapjesboxen namelijk graag zelf, in mijn eigen frisse busje, door heel Nederland (behalve de Waddeneilanden).