Vers bereid Gratis persoonlijk bezorgd 24 uur koelgarantie

Lees meer over onze werkwijze

Kies en bestel!

Kies een kant-en-klare hapjesbox of stel zelf een lekkere hapjesbox samen in de "Create your own" hapjes-box. Vandaag voor 12:00 uur besteld, dan kun je morgen na 17:00 uur de hapjesbox verwachten.
Uiteraard kun je ook een andere tijdsblok of dag in week kiezen voor het bezorgmoment. Na bestelling, ontvang je van mij een bevestiging per e-mail.

Ik ga aan de slag! 

Met veel enthousiasme en vakmanschap, kook ik samen met mijn chefs de kakelverse hapjes in onze eigen keuken. De heerlijke hapjes plaats ik op twee hapjesschalen en verpak ik op hygiënische wijze in een gekoelde custom-made Mevrouw Kortekaas
hapjesbox.

 

Klaar om te bezorgen!

Ik spring in mijn busje en ben naar je onderweg om de hapjes te bezorgen. Graag bezorg ik de hapjes zelf, zodat ik je bij bezorging nog een korte uitleg en serveertips kan geven. Zodra ik in de buurt ben, ontvang je een berichtje van mij.

Ready to be served!

De hapjes zijn klaar om te serveren. Heb je de hapjes pas later op de dag nodig? Geen probleem, de hapjes blijven in de custom-made doos 24 uur gekoeld en vers. Je hoeft geen ruimte meer in je eigen koelkast vrij te maken. Een hapjesmenu met uitgebreide allergenen informatie wordt bijgeleverd.