Vers bereid Gratis persoonlijk bezorgd 24 uur koelgarantie

Disclaimer

Mevrouw Kortekaas spant zich in om de inhoud van www.mevrouwkortekaas.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en\of aan te vullen.
Het is helaas mogelijk dat er soms onjuiste, onvolledige of verouderde informatie op de website staat.

Zowel de inhoud van deze website www.mevrouwkortekaas, als de inhoud van alle andere publicaties van www.mevrouwkortekaas,
wordt door ons team met veel zorgvuldigheid samengesteld en weergegeven.

Mevrouw Kortekaas streeft ernaar om alle informatie zo snel mogelijk bij te werken, wanneer dit nodig is. Alles wordt zo spoedig mogelijk in het werk gezet om eventueel misbruik te voorkomen. Het recht behoudt zich bij www.mevrouwkortekaas.nl om eventuele wijzigingen met directe ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

Mevrouw Kortekaas (KvK-nummer 82605769), verleent je hierbij toegang tot de website www.mevrouwkortekaas.nl. Mevrouw Kortekaas behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud van www.mevrouwkortekaas.nl aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder je daarover te informeren.

Mevrouw Kortekaas kan geen garanties of verklaringen geven met betrekking tot het karakter, de incorrectheid of de inhoud van deze informatie, niet uitdrukkelijk en ook niet stilzwijgend. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.mevrouwkortekaas.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. De verstrekte informatie is uitsluitend informatief en steeds aan verandering onderhevig en er kunnen geen rechten aan worden verleend.

Deze website en alle bijbehorende onderdelen daarvan zijn eigendom van Mevrouw Kortekaas. Het is niet toegestaan om de website www.mevrouwkortekaas.nl of delen van de website openbaar te maken, te kopiëren, op te slaan, te verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming en akkoord van Mevrouw Kortekaas. Het is wel toegestaan om voor persoonlijke doeleinden, niet commercieel, gebruik te maken van bovenstaande punten.

Voor de meest actuele versie van de Algemene Voorwaarden van Mevrouw Kortekaas, alsmede het Privacy statement van Mevrouw Kortekaas, klik je helemaal onderaan de website.

Mevrouw Kortekaas blijft werken aan een beter product. Daardoor kan er soms ook iets veranderen in de gegevens die Mevrouw Kortekaas van je vraagt en wat Mevrouw Kortekaas ermee doet. Ook kan regelgeving wijzigen. In dat geval zal Mevrouw Kortekaas ook haar privacy statement aanpassen. Mevrouw Kortekaas nodigt je daarom uit om het privacy statement regelmatig even te checken, zodat je up to date blijft.