Vers bereid Gratis persoonlijk bezorgd 24 uur koelgarantie

Kerstmis thuisdiner

Thuis genieten van een restaurantwaardig 4-gangen diner

Kerstmis thuis vieren

Thuis genieten van een restaurantwaardig menu.

Genieten van een gezellige avond met vrienden of familie, zonder veel tijd in de keuken te staan. Je hoeft slechts de laatste hand te leggen aan de gerechten. Een uitvoerige bereidingswijze wordt bijgesloten, zodat je onbezorgd en zo min mogelijk in de keuken hoeft te staan. In een handomdraai zet je dit feestmenu op tafel. Het exclusieve kerstdiner is “oven- en magnetronklaar”. Het kerstdiner is inclusief brood, boter, tapenade en heerlijke zoetigheden bij de koffie.
Kerstmis thuisdiner

Dieetwensen, laat het ons gerust weten

Mocht er gasten aanwezig zijn met voedingsrestricties of er een gerecht in het menu genoemd staan wat u niet aanspreekt, dan bieden wij u uiteraard graag een alternatief.
3-GANGEN € 41,50 p.p.
4-GANGEN € 4­­7,50 p.p.
Mevrouw Kortekaas - Weekbox veilig thuisbezorgd

Veilig online bestellen en thuisbezorgd op de 24ste

Bestel het kerstdiner gemakkelijk en snel via info@mevrouwkortekaas.nl Je ontvangt dan van ons een bevestiging met de details over bezorging en betaling. Geef bij het bestellen door hoeveel personen, hoeveel gangen en waar het kerstdiner bezorgd mag worden.Wij bezorgen het Kerstmis thuisdiner uitsluitend op vrijdag 24 december in de Bollenstreek. Het exacte tijdstip van bezorging op de 24ste is in overleg. Bezorging in de regio Bollenstreek is gratis!

 

Deel dit bericht